OM OSS

Vi er en totalentrepenør som kan levere både privatboligen, drømmehytta og store industribygg. 


Ta kontakt! Tlf: 952 83 676 E-post: post@masterwork.no


For oss er kvalitet og kommunikasjon i høysetet fra A til Å, og den følelsen vil vi gi deg hele veien.


Vårt mål er å levere feilfrie kvalitetsprosjekter til avtalt tid og pris. Alle våre kunder og samarbeidspartene skal være gode referanser for vårt konsept.


INFORMASJON OG HISTORIKK OM MASTERWORK.

Masterwork så dagens lys for første gang i 2006, i byen Ventspils i Latvia. Den gang var firmaet kun et enkeltmannsforetak opprettet av Martins og Elina Daugis.

I begynnelsen produserte Masterwork møbler, trapper, dører og listverk, og utvidet etter hvert til en omfattende leveranse av interiør til hytteprosjekter i Norge.

Masterwork ble etter hvert større, og høsten 2009 markerte et nytt kapittel i firmaets historie. Det ble opprettet et samarbeid med en elementhusfabrikk i Latvia, og vi kunne nå tilby nøkkelferdige elementhytter/hus til det norske markedet, med den lave pris og høye kvalitet vi er kjent for i dag.

Siden den spede begynnelsen i 2006 har Masterwork vokst betraktelig, og er i dag en totalentrepenør innenfor bygg med hovedfokus på elementproduksjon og leveranse av nøkkelferdige produkter. Disse inkluderer i dag hus, hytter, industribygg samt betongarbeid.

Masterwork Construction eies i dag 100% av Svein-Ole Wilsgård.